LEANLADAN UTBILDAR PÅ HÖGSKOLECENTRUM BOHUSLÄN

Leanladan har ingått ett avtal med Högskolecentrum Bohuslän avseende 110 timmars utbildning och stöd i Lean på utbildningen Mariningenjör Produktion 400 YH poäng. De blivande mariningenjörerna ska genom kursen Lean Marin bland annat tränas i hur man identifierar processer utan värde för slutkund. Framträdande kunskapsområden i utbildningen som är inriktad på fritidsbåtar är nya produktionsmetoder och processer utifrån hållbar utveckling, miljöbelastning och resursförbrukning, eko-innovation, nya energikällor, framdrift, elektronik- och systeminstallationer samt miljödeklaration för fritidsbåtar.

Om Högskolecentrum Bohuslän

Vi erbjuder ett lärcentrum präglat av nytänkande och företagsservice av hög kvalitet genom att samla och erbjuda efterfrågade utbildningar tillsammans med näringslivskontakter och ledande utbildningsarrangörer. Entreprenörskap, turism, handel och maritim sektor står i fokus på HCB.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *