LEANSPELET BYTER ARENA

Leanspelet som tidigare tog plats i Gustavsberg spelas nu istället på Högskolecentrum Bohuslän. Flytten för med sig flera fördelar, bland annat den att man nu kommer närmare ett utbildningscentrum vilket underlättar spännande och utvecklande samarbeten och utbyten. Leanladan är sedan en tid tillbaka klara som utbildare för Leandelen på mariningenjörsutbildningen på HCB.

Om Högskolecentrum Bohuslän

Vi erbjuder ett lärcentrum präglat av nytänkande och företagsservice av hög kvalitet genom att samla och erbjuda efterfrågade utbildningar tillsammans med näringslivskontakter och ledande utbildningsarrangörer. Entreprenörskap, turism, handel och maritim sektor står i fokus på HCB.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *