MALMSTOLENS PRODUKTION ÖKAR MED MINSKAD ARBETSBELASTNING

Med hjälp av Leanladans insatser så har Malmstolen ökat produktionstakten på monteringsdelen med hela 30 procent och samtidigt minskat arbetsbelastningen för operatörerna.

Flaskhalsen i företaget har tidigare varit sömnad för att nå den högre önskade produktionstakten. Efter vår senaste insats så kan sömnad idag arbeta efter den önskade produktionstakten och med en minskad arbetsbelastning på personalen.

Den frigjorda resurstiden kommer Malmstolen att använda till att öka produktionen, minska arbetsbelastningen på operatörerna och till resurser för fortsatt förbättringsarbete.

Om Malmstolen

Malmstolen AB är ett litet familjeföretag med en stor ambition – att skapa marknadens bästa ergonomiska arbetsstolar. All produktutveckling sker med den mänskliga kroppen som utgångspunkt. Malmstolen skall vara ett arbetsredskap som förebygger och lindrar skador. Målet är att skapa ett mänskligare arbetsliv där redskapen formas efter människan och arbetssituationen, inte tvärtom.

www.malmstolen.se 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *